У  понедељак 17. јуна 2019. године у оквиру редовног стручног усавршавања наставника, одржан је семинар Асертивном комуникацијом до успеха, Каталошки број програма: 96.

Обука је трајала један дан, 8 сати, а 30 учесника (нас колега) је имало прилику да се подсети како је то поново бити неко ко учи, учествује у радионичарском раду, глуми, реферише за своју групу. Делић атмосфере можете видети у фото галерији.

Сама тема је из области васпитног рада, компетенције за комуникацију и сарадњу  па је врло применљива и у професионалном и приватном животу.

Предавачи Весна Узелац и Слађана Станков су и наше колегинице из Електротехничке школе  Никола Тесла из Зрењанина. Научиле су нас да уважавамо и себе и друге и будемо самосвесни у комуникацији. Подсетиле су нас својим излагањем колико је сјајно кад човек добро обавља свој посао. Осетили смо снагу тог споја младости и искуства.

Наша професија се заснива на комуникацији тако да ће нам нове вештине помоћи да одбацимо пасивну или агресивну комуникацију и бирамо да будемо на висини свог  задатка, да будемо асертивни. Дакле, наше потребе су једнако важне као и потребе других.

Погледајте галерију фотографија које је забележила наша колегиница, Виолета Дамјановић.

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.