У периоду од 2. априла до 23. маја 2019. године у нашој школи одигран је традиционални турнир у малом фудбалу који је организовао Јовица Тркуља, професор физичког васпитања.

Ове године је учествовало 16 одељења, од укупно 23 колико  је у школи. Играло се по куп систему, два пута по 10 минута у међусмени, односно од 13 до 13.25 часова. Екипа је бројала максимално 10 игрча на терену (4+1).

Током трајања турнира могло се видети да међу ученицима наше школе има много ученика надарених за фудбал, који су сјајним потезима одушевили многобројну публику коју су чинили професори и ученици. До саме завршнице стигле су екипе II-1 и II-6 одељења, које су коректном игром показале да су се сасвим оправдано нашле у финалу овогодишњег надметања.

Епитет најбољих понело је II-6 одељење које је финалну утакмицу решило у своју корист са убедљивих 3:0. Победничка екипа наступила је у саставу: Јелић Душан, Баланго Давид, Зељковић Стефан, Огњановић Никола, Радмановић Никола, Јешић Ђорђе и Кепчија Драган. Екипу II-1 одељења, овог пута поражену, чинили су: Самопјан Урош, Ратковић Немања, Лалић Никола, Зурић Стеван, Кристијан Карачоњи, Доленац Иван и Славко Бодирожа.

Мирјана Божајковић