Такмичење-стони тенис

Марко Поњевић I3, Синиша Николић I2, Ђорђе Чобановић IV3 и Александар Јовановић IV1 представљали су нашу школу на  Општинском такмичењу у стоном тенису у Основној школи ,,Здравко Челар” у Челареву 23. 10. 2017. године. Освојили су прво место и пласирали се на Зонско такмичење на коме су екипно освојили треће место. Екипу је водио професор Слободан Ћулибрк.

Зонско такмичење у стоном-тенису, одржано је на СПЕНС-у.

Такмичење у рукомету

Рукометна екипа наше школе је 7. новембра 2017. године у Спортској хали ,,Тиквара”  освојила прво место на општинском такмичењу. У екипи су били: Никола Ћировић III2, Данило Радовић III2, Марко Урошев III1, Алекса Ненадић III3, Милош Грубор III5, Војислав Црњански II3, Урош Продановић II5, Дејан Миљковић I3, Никола Огњановић I6, Страхиња Рађеновић I3 и Милорад Ђурица I2.

Иста екипа је учествовала и на Зонском такмичењу у  Бечеју и освојила треће место.

Ученике је припремао и водио професор Слободан Ћулибрк.

Рукометна екипа наше школе

Наши одбојкаши

11.децембра 2017. године одржано је Општинско такмичење у одбојци за ученике средњих школа. Екипа наше школе била је успешнија од осталих. Економце смо савладали 2:1 у сетовима, а гимназијалце 2:0. Пехар је враћен у наше руке и обезбедили смо пласман на Окружно такмичење у Бечеју.

Екипа наше школе: Немања Ратковић, Милош Родић, Никола Глувић, Срђан Марковић, Илија Вајагић, Милан Кнежевић, Тодор Драгумило, Никола Ћировић, Владимир Попадић, Душан Лучић, Мирослав Почуч и Милош Делић са наставником Јовицом Тркуљом

Окружно такмичење у Бечеју одржано је 24.јануара 2018.године. Учествовало је осам екипа, а играло се куп систему. У првом колу, нисмо имали спортске среће јер смо за противника добили одличну екипу домаћина од које смо уз снажан отпор ипак изгубили са 2:0.
Екипи су се придружили Данило Радовић и Алекса Ненадић, ученици трећег разреда (заменили су ученике првог разреда).
Одбојкашку екипу је предводио професор Јовица Тркуља.

Наши ученици на Општинском такмичењу у шаху

27.фебруара 2018.године одржано је Општинско такмичење у шаху. Никола Лалић, ученик I1 одељења, освојио је прво место са 3,5 бода. Јован Мичић, ученик II3 одељења, заузео је друго место са 3,5 бода. Четврто и пето место припало је Небојши Никчевићу из IV1 одељења и Душану Трифуновићу из  I1. Учествовао је и Милан Церовец из II3 одељења.

Екипа наше школе наступила је са пет ученика, а четири ученика су се пласирала на првих пет места. Све ученике похваљујемо и желимо им и нове успехе.  Шаховски противници су нам били ученици Гимназије који свакодневно вежбају у Шаховском клубу ,,Гимназијалац”. Екипу је припремао и водио професор физичког васпитања Јовица Тркуља.

 Такмичење у фудбалу

22. марта одржано је Општинско такмичење у фудбалу за средњошколце. Наша екипа освојила је друго место. За нашу школу наступили су: Лука Царо IV2, Милош Дражић III4, Владимир Поповић III2, Мирко Војиновић IV1, Ђорђе Григоријевић IV1, Душан Рађеновић IV1, Срђан Карановић IV3, Милан Лончаревић IV3.

Фудбалску екипу предводио је професор Јовица Тркуља.

Advertisements